Norrköpings Bygg & Våtrum AB 

Norrköpings Bygg och Våtrum ägs och drivs av Adam Pettersson. Bolaget grundades 2015, med en tydlig version att skapa högkvalitativa bygg och våtrumsentreprenader där kunden står i fokus.
 
Det som gör Norrköpings Bygg och Våtrum AB till det högkvalitativa byggföretaget är att vi alltid lämnar ett väl utfört arbete efter oss. 
Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd.
Vi är väldigt tydliga i kommunikationen mellan oss som företag och dig som kund. Att ha en öppen dialog under byggprocessen är viktigt då du som kund ska vara trygg med de beslut som fattas under byggprocessen.

Företaget har vuxit under de senaste åren, och nu är det sju som arbetar hos oss. Vi har en hög kompetens i personalstyrkan som kan omsätta dina önskningar till handlingar. Vi är behöriga enligt Byggkeramikrådets Branschregler och har gott samarbete med certifierade VVS, elinstallatörer samt rivningsarbetare.

Du som privatperson kan använda dig av ROT-avdrag när du anlitar oss. Man kan få möjlighet att dra av 30% av arbetskostnaden, du kan läsa mer om det på Skatteverkets hemsida.

Söker ni det kompletta byggföretaget är vi valet för er!
Välkommen med er förfrågan.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att anlita våra tjänster.